Tilmeld din ejendom til optagelse i Tårupbogen

Bogen om Tårup Bind II

Tårupbogen

En lille gruppe lokalhistorisk interesserede borgere har i et godt stykke tid arbejdet på en efterfølger af bogen om Tårup ”Hverdagsliv i en østfynsk landsby”.
Tanken med Tårupbogen er at den i højere grad skal handle om de enkelte ejendomme og deres historie. Bogen tænkes både udgivet som en bog og som et website www.taarupbogen.dk.
Indledningsvis udsendte vi i boggruppen i 2013 et spørgeskema til alle husstande i Tårup og et tilsvarende kunne benyttes via www.taarupportalen.dk. Spørgeskemaet inviterede borgerne til at komme med oplysninger om deres ejendomme og billeder heraf.

Udsendelsen af spørgeskemaet resulterede i ca. 50 besvarelser.

Vi besluttede os for i første omgang at bearbejde de oplysninger, der var indkommet og at få taget billeder af ejendommene, hvilket har været en omfattende opgave.

Materialet er nu så langt, at bearbejdningen af de første ejendomme er færdig og boggruppen er klar til at modtage oplysninger om ejendomme, der ikke er repræsenteret.
Derfor har vi besluttet os for, at rette en konkret henvendelse til borgere med ejendomme, der ikke er optaget endnu, for at høre om der er interesse for at være med.
Vi vil tage en vej ad gangen, startende med Tårup Byvej. Samtidig er der fortsat mulighed for – via www.taarupbogen.dk at indsende oplysninger om din egen ejendom.

Er der læsere der har flere oplysninger om de ejendomme der er registreret, hører vi selvfølgelig også gerne om det.

Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at det selvfølgeligt fortsat er helt frivilligt om man ønsker at være med i projektet.

For at skabe en øget interesse for arbejdet med bogen og som inspiration for dem, som endnu ikke er med, har boggruppen den 14. juni 2016 åbnet www.taarupbogen.dk med de ejendomme, der er færdiggjort og lagt på sitet.

Venlig hilsen

Boggruppen i Tårup
Vivian Lind – Anny Madsen – Erling Leerberg – Steen Jensen

logo alt

Udfyld venligst spørgeskemaet herunder, med oplysninger om din/jeres ejendom.
Felter der er mærket med en * skal udfyldes for at skemaet kan sendes. Hvis spørgsmålet ikke kan besvares skrives ?

God fornøjelse - vi glæder os til at modtage jeres tilmeldingsskema.

 
 
 
Klik venligst på sten
Captcha image 3199 Captcha image 3945 Captcha image 6238 Captcha image 8966
 

Tak for din tilmelding